Alege rochia perfectă pentru a străluci la banchetul de clasa a 12-a: modelele și culorile anului 2017

By on March 15, 2017
0 0 0 No comments

Pregătește-ți din timp rochia de banchet

Finalul clasei a 12-a se apropie pentru mulți elevi care nu doar că au emoții pentru bacul care bate la ușă ci și pentru evenimentul de sfârșit de an care le va marca o ultimă petrecere împreună. Probabil că fetele sunt cele mai emoționate de apropierea banchetului, având în vedere că acestea trebuie să își aleagă o ținută cât mai frumoasă pentru a-i impresiona pe cei din jur.

Ca să nu te trezești pe ultima sută metri într-o goană nebunească după rochia de banchet de clasa a 12-a, ar fi bine să te pregătești din timp. Caută cu grijă rochia de banchet care să te facă nu doar să arăți bine ci și să te simți bine, în largul tău. Poți avea norocul să îți găsești rochia ideală imediat, dar de cele mai multe ori durează destul. În plus de asta, la o rochie de banchet trebuie să îți cumperi și încălțările porivite, așa că ai multe de bifat pe lista ta!

Ce rochii de banchet se poartă în 2017

Anul 2017 este momentul când poți alege cu încredere dintre multe modele populare pentru banchet. Există mai multe tipuri de rochii care s-ar putea să îți fure ochii, așa că te invit să alegi bine dintre ele, în funcție de stilul tău și de ce te-ar avantaja.

1. Rochia de banchet de tip prințesă

Probabil că orice fată și-a dorit măcar o dată în adâncul sufletului să fie ca o prințesă. Odată cu venirea banchetului, poți să fii prințesa la care visai. Alege o rochie de banchet de tip prințesă care să te facă să strălucești asemenea Cenușăresei.

Modelele în culori pudrate sunt cele mai recomandate pentru acest tip de rochie, așa că îndreaptă-te spre o rochie roz, galbenă, frez sau baby blue.

2. Rochia de banchet baby doll

Probabil la fel de căutată ca și rochia de tip prințesă, o rochie de banchet în stil baby doll este potrivită pentru tinerele fete care vor să exprime feminitate și veselie. Întrucât aceste rochii au un model care curge frumos pe corp, în straturi fine de material, îți vor pune trupul în evidență, mascând și kilogramele în plus din jurul taliei.

Rochia de tip baby doll are de obicei o lungime medie și poate fi purtată atât de fetele mai slăbuțe cât și de cele mai plinuțe. O rochie baby doll cu aplicații strălucitoare te poate scoate în evidență și mai mult. În acest caz, accesoriile pot să lipsească, pentru a nu dezechilibra aspectul final al ținutei tale.

3. Rochia de banchet cu volănașe

Fetele mai slăbuțe ar trebui să fie fericite pentru că există rochia cu volănașe! Acest model de rochie este potrivit atât pentru fetele slabe și înalte cât și pentru cele minione, ajutându-le foarte mult să nu mai arate slabe.

Efectul pe care volănașele îl creează este unul foarte bun pentru fetele slabe care nu își găsesc mereu o rochie care să li se potrivească.

4. Rochiile de banchet lungi

În cazul în care ai visat mereu la o rochie de banchet lungă, poți să cauți modele de rochii de banchet online care ar putea să îți avantajeze talia. Fetele înalte și slăbuțe sunt printre cele care se descurcă cel mai bine în purtarea unei rochii lungi.

Dacă sunteți micuță și plinuță ar trebui să compensați prin purtarea rochiei lungi cu o pereche mai înaltă de pantofi. Pentru fetele un pic mai înalte, kilogramele în plus nu vor fi o problemă pentru o rochie lungă din voal care cade frumos până în pământ.

Rochiile lungi de tip sirenă sunt și ele niște alegeri bune pentru banchet, dar pot fi considerate îndrăznețe de unele persoane.

Când să porți rochie de banchet scurtă

Fetele care sunt obișnuite să poarte rochii scurte se vor gândi cu siguranță să își cumpere o rochie de banchet scurtă. Nu se poate spune dacă este o alegere bună sau nu, atâta vreme cât lungimea rochiei nu trece de limitele bunului simț.

Dacă ai un picior frumos pe care să îl expui, poți puta o rochie de banchet mai scurtă, asigurându-te că în partea de sus rochia să nu expună prea multă piele. Mereu trebuie să existe o balanță în acest sens, dar nu trebuie să îți bați capul prea mult. Până la urmă ești înca tânără și poți alege rochia care consideri că îți oferă confort.

Cum poartă fetele slabe rochii de banchet

O fată nu va fi niciodată mulțumită de greutatea ei. Uneori se consideră prea slabă, alte dăți prea grasă. De aceea apar mai apoi problemele când vine vorba de alegerea unei ținute. Rochia de banchet pentru fetele slabe poate fi o problemă în unele cazuri.

Fetele mult prea slabe trebuie musai să aleagă o rochie care să fie dispusă în straturi, să aibă volane, aplicați sau materiale care să ofere senzația de bogățime, de volum. Expunerea prea mare a pielii nu poate da bine la aspectul vizual, așa că orientează-te spre niște modele clasice. O rochie lungă cu volane care să îți lase doar mâinile descoperite, sau o rochie midi cu mâneci lungi.

Ce rochie pentru banchet alegi dacă ești plinuță?

Când ești plinuță iar nu e bine. Îți vine greu să te decizi în ce rochie îți stă mai bine și de multe ori te frustrează acest lucru. Nu trebuie să disperi! Nu ești singura care trece prin asta și, de fapt, nu kilogramele în plus sunt de vină, ci alegerile pe care tu le faci.

Rochia de banchet pentru fetele plinuțe nu trebuie să fie una bogată în aplicații și alte brizbrizuri. Poți purta accesorii cu bun simț la gât sau în păr, în timp ce optezi spre o rochie baby doll sau spre un model clasic care să fie lejer pe linia corpului.

Nu alege o rochie lungă dacă ești mică de statură și nici una prea scurtă ca să nu pari vulgară. Rochiile midi sunt cu siguranță o alegere care te va salva de fiecare dată.

Culoarea rochiei de banchet care să te avantajeze

După ce te decizi asupra modelului rochiei pe care o vei purta la banchet, va trebui să analizezi și culoarea care te va pune în valoare cel mai bine. Rochiile de banchet roz sunt o alegere des întâlnită în cadrul tineretului, acestea exprimând naturalețea, copilărimea și feminitatea în același timp. Sunt perfecte pentru fetele slăbuțe și finuțe care aleg rochii cu volănașe.

O rochie de tip prințesă roz este și ea o alegere frumoasă, dar poți să îndrăznești și cu o rochie de banchet albă în acest stil. Dacă locația unde se desfășoară banchetul este una elegantă, atunci această alegeră te va face să te simți ca o prințesă adevărată.

În momentul în care ești o fire mai rebelă sau energică, trebuie musai să porți o rochie de banchet turcoaz, o rochie verde, una mov sau albastră. Culorile puternice precum acestea sunt numai potrivite pentru veselia pe care o vei emana la petrecere. Banchetul de clasa a 12-a se întâmplă o singură dată în viață așa că alege rochia care îți va oferi niște clipe minunate alături de colegi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *