Apartamente închiriate în regim hotelier – cazarea preferată a turiștilor veniți în București

By
0 0 0 No comments

Posibilitățile de cazare au evoluat substanțial, în ultimii ani, atât în marile capitale europene, cât și în restul localităților în care există puncte de atracție pentru turiști. Iar acest lucru nu se datorează reinventării clasicelor unități de cazare, ci apariției unor alternative la acestea mult mai bune din toate punctele de vedere: apartamentele în regim hotelier.

În București, de exemplu, închirierea unui apartament în regim hotelier a devenit prima opțiune de cazare a turiștilor și a oamenilor de afaceri care sunt nevoiți să petreacă o perioadă de timp în Capitală, indiferent că este vorba de o singură noapte, sau, dimpotrivă, de câteva săptămâni.

De ce să alegi un apartament în regim hotelier?

Condițiile pe care o cazare în regim hotelier le oferă sunt mult mai avantajoase din toate punctele de vedere, indiferent de perioada anului, de zonă sau de numărul de persoane care doresc să se cazeze.

Mai mult decât atât, în afara confortului deosebit, apartamentele în regim hotelier oferă și beneficiul unor prețuri rentabile, fapt pentru care alegerea unei camere la hotel sau pensiune a devenit, pentru majoritatea celor interesați de cazare în București, doar o opțiune de rezervă.

Deși nu oferă unele facilități specifice unităților hoteliere clasice – care oricum deseori se dovedesc inutile atât pentru turiști, cât mai ales pentru cei care vin cu afaceri în București – o cazare în regim hotelier asigură, însă, evitarea oricăror probleme care țin de slaba calitate a serviciilor de la hoteluri și pensiuni și care, de obicei, sunt destul de răspândite.

Tocmai din această cauză, foarte mulți dintre turiști preferă intimitatea și liniștea oferite de un apartament închiriat în regim hotelier, preferând să stea departe de disconfortul pe care ți-l poate da o cameră de hotel, precum și de sentimentul de înstrăinare care, deseori, este impregnat într-o astfel de cazare.

Apartamente în regim hotelier în București

Una dintre cele mai căutate zone ale Bucureștiului, în special de către turiștii străini și de oamenii de afaceri veniți în interes de serviciu în Capitală, este zona de nord.

My Hotel Apartments este una dintre firmele care oferă de închiriat apartamente în regim hotelier în locații precum Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Muzeul de Artă Veche Apuseană, Therme, Băneasa Shopping City, parcul de distracții indoors Grand Combo, Lacul Băneasa, Parcul Herăstrău, Ambasada SUA, Ikea București sau Aeroportul Internațional București Băneasa.

Apartamentele care pot fi închiriate în regim hotelier de la My Hotel Apartments au 2 sau 3 camere și sunt dotate cu absolut tot ce este nevoie pentru o ședere perfectă într-o capitală europeană: aer condiționat, cadă hidromasaj, televizoare led cu diagonală mare, mașină de spălat rufe cu uscător, mașină de spălat vase, prosoape și lenjerie de 5 stele, pastă de dinți, gel de duș, șampon, aparat bărbierit, tacâmuri și veselă pentru 6 persoane etc. În plus, în oricare dintre apartamente, pot fi asigurate, la cerere, și servicii de călcat și spălat.

Mai mult decât atât, My Hotel Apartments oferă și apartamente de lux de închiriat în regim hotelier, sau apartamente pentru întâlniri de afaceri, iar pentru a putea accesa fără prea mari bătăi de cap un serviciu complet, pune la dispoziția turiștilor inclusiv posibilitatea de a închiria o mașină sau de a beneficia de transfer aeroport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *