5 cadouri personalizate de Valentine’s Day – surprinde-o cu adevărat!

By
0 0 0 No comments

Nu mai e mult și Valentine’s Day va face iarăși ravagii cu inimioarele sale. Poate că în anii trecuți ai fost luat prin surprindere și nu te-ai pregătit la timp cu un cadou care să o impresioneze cu adevărat, dar acum ai ocazia să faci cu adevărat senzație. Nu, nu trebuie nici să iei nici ceva prea costisitor, nici să faci ceva foarte complicat, ca să demonstrezi că o iubești. Am două cuvinte pentru tine: cadou personalizat.

Ce înseamnă asta? E simplu, în general, cam orice cadou i-ai lua, e destul de rece fără să îi imprimi sentimentele tale. Până la urmă, ea vrea să știe că te-ai gândit la ea când i-ai luat cadoul, nu că ai luat ceva la întâmplare doar ca să scapi, nu? Nu îi pasă cât ai dat pe un cadou, în condițiile în care acesta îi este dedicat ei și numai ei. De asta, un cadou personalizat este întotdeauna cea mai potrivită alegere. Dacă am stabilit asta, putem trece la pasul următor.

Îi cumperi un cadou personalizat! Dar ce?

Evident, un cadou personalizat are mai multe calități. Cel mai puternic atu este cel deja menționat: are un singur destinatar, care va ști că acel cadou este perfect doar pentru el. Dar pe lângă acest avantaj, există numeroase altele, iar unul dintre ele se referă la varietatea de produse care îți stau la dispoziție. Frumusețea personalizării stă în faptul că poți lua un obiect aparent banal, precum o cană, și să îl transformi prin personalizare în obiectul preferat al iubitei tale. Este atât de simplu!

Dar să ne concentrăm pe Valentine’s Day-ul de anul acesta. Ce poți să îi iei persoanei iubite din viața ta pentru a o surprinde cu adevărat. Hai să vedem ce ne zic maeștrii de la StarGift, oamenii care au în secundă obiectivul de a îi face fericiți pe toți cei care apelează la ei. Ei au disponibile următoarele cadouri personalizate pentru cupluri:

 

    • Cană personalizată cu poze – e cea mai simplă și la îndemână soluție. Poate crezi că nu e un cadou spectaculos, dar uită-te mai atent pe site-ul lor. Da, pozele sunt cele pe care le uploadezi tu. Acum poți ocupa un loc de cinste pe biroul iubitei tale, unde va trona cana personalizată cu poze cu voi doi, iar ea se va putea mândri cu cât de atent e iubitul ei

cana personalizata

    • Ciocolată personalizată – aici chiar nu poți da greș. Ciocolată + Mesaj = Love. Poți pune o dată importantă pentru voi pe față, un mesaj bine ticluit pe spate și…gata. Ai dat-o pe spate, garantat!

ciocolata personalizata

    • Șorț personalizat pentru cuplu – pentru că nu vrei să îi dai impresia că o trimiți în bucătărie, nu? Cu un cadou de tipul ăsta, veți avea fiecare câte un șort special, cu numele voastre, sau și mai bine, cu „numele” voastre speciale pe care le știți doar voi. Să nu spuneți că nu aveți!

sort personalizat

    • Tablou personalizat cu pozele voastre – o adevărată operă de artă pentru orice cuplu. Un tablou personalizat este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni, pentru că este un cadou care va face istorie. Mai ales că nu trebuie să te limitezi la o poză. Poți face un colaj din mai multe poze, să alegi tabloul potrivit și ai gata cadoul de Valentine’s Day absolut perfect

tablou personalizat

    • Ceas personalizat cu poze – iată o idee care va trece testul timpului. La propriu. Gata să fie pus pe un perete al casei, acest cadou plin cu pozele voastre va fi însoți orice verificare a orei cu un zâmbet. Iar dacă ai reușit să o faci să zâmbească, ce îți poți dori mai mult?

ceas personalizat

Dacă te-am făcut curios, atunci nu mai trebuie decât să vezi pe www.stargift.ro ce cadouri năzdravane am pregătit pentru Valentine’s Day și nu numai, și să alegi exact ce cadou ți se pare că i se potrivește iubitei tale. Poți previzualiza exact cum va arăta cadoul, înainte de a-l da spre comandă, poți pune orice poză dorești, poți scrie mesajul potrivit și va fi gata la timp pentru a o surprinde. Cu adevărat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *