Ce puncte slabe are fiecare zodie

By
0 0 0 No comments

Nimeni nu este perfect pe această lume și fiecare își are propriile defecte. Dacă ne-am cunoaște mai bine, însă, poate că ne-ar fi și mai ușor să ne acceptăm și să ne ținem în frâu aceste trăsături mai puțin bune. De asemenea, este bine să le cunoști și celor din jur punctele slabe, pentru a putea știi de ce anume să te ferești, la ce să te aștepți și ce trebuie să faci, sau să nu faci, ca să îi superi.

Iată care sunt punctele slabe ale celor 12 zodii:

Berbec

Impulsivitatea și nerăbdarea sunt cele mai expresive defecte pe care le au nativii acestei zodii, acestea fiind, de altfel, și ușor de observat aproape în orice împrejurare.

Taur

Lenea domnește de foarte multe ori în viața Taurului, oricât de tenace și de puternic ar părea el de obicei. De fapt, el într-adevăr are o mare putere de a se capacita, la nevoie, și de a-și atinge orice obiectiv, dar, de obicei, atunci când intervine nevoia de a face asta, îl deranjează dintr-o stare de lene în care îi place să se afunde continuu.

Gemeni

Extremele – și asta ar trebui să spună tot. Gemenii sunt când veseli, când triști, când buni, când răi, trecând dintr-o stare în alta cât ai clipi și acesta este cel mai vulnerabil punct al lor.

Rac

Vulnerabilitatea nativilor din zodia Rac constă în dezechilibru, aceștia fiind, fără doar și poate, cei mai sensibili nativi ai horoscopului.

Leu

Chiar dacă nu îi place să recunoască, Leu are și el punctele lui slabe. Iar acesta constă, deseori, în egoism – îi place să domine și să își atingă interesele, însă nu vede mai niciodată mai departe de propriile sale orizonturi.

Fecioară

Cea mai mare vulnerabilitate a zodiei Fecioară constă, de fapt, într-o calitate nu foarte des întâlnită: face sacrificii inimaginabile pentru cei din jur, lucru care, de cele mai multe ori, îi aduce anumite dezavantaje.

Balanță

Fiind firi echilibrate, Balanțele încearcă, mai mereu, să împace pe toată lumea. Astfel, sunt mereu dispuse la a face compromisuri, lucru care nu e mereu în avantajul lor.

Scorpion

Astrele ne indică faptul că Scorpionii au puteri nebănuite de a-i domina pe cei din jur, și pentru că o fac mereu în mod direct, jucând cu toate cărțile pe față, unii ar tinde să creadă că acesta este punctul lor slab. Nu este indicat, însă, să subestimați vreodată un Scorpion, pentru că acesta mereu mai ascunde un as în mânecă.

Săgetător

Fire visătoare, poate prea visătoare, Săgetătorul are numai idealuri mărețe și își propune să realizeze mai multe decât poate. Astfel, deseori se trezește, pe drumul către succesul propus, că întâlnește piedici neprevăzute. Norocul lui, însă, că este și puternic și, uneori, reușește să treacă peste ele.

Capricorn

Teama de a-și asuma riscuri și grija exagerată pe care o au la tot pasul îi trag pe Capricorni în jos, în vreme ce toți din jurul lor își văd de drum înainte. Ei, însă, nu sunt preocupați de acest lucru, mai degrabă mai analizează situația de câteva ori, să se asigure că totul este sub control.

Vărsător

Cea mai mare slăbiciune a acestei zodii este lipsa de atenție față de micile detalii care contează. Nativii din Vărsător văd lucrurile doar în ansamblu, astfel că nu obișnuiesc să individualizeze problemele și să revină din detașarea în care se află constant.

Pești

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au o slăbiciune care, deseori, atrage antipatia celorlalți. Sunt foarte ușor de influențat, astfel că mai mereu își schimbă convingerile, un lucru nu tocmai plăcut la un prieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *