Fereastra către fericirea eternă: Inelul de logodnă cu diamant

By
0 0 0 No comments

Încă din cele mai vechi timpuri, inelul de logodnă a constituit simbolul iubirii infinite dintre doi oameni, reprezentând o promisiune de căsătorie.

Orice femeie visează la ziua nunții încă din copilărie, așadar momentul în care îi vei oferi inelul de logodnă este unul special, deoarece va duce relația voastră la un alt nivel.

Dacă îți dorești să o impresionezi cu adevărat atunci când o vei cere în căsătorie pe iubita ta, atunci trebuie să ții cont de anumite aspecte.

 

  • Locul. Contează foarte mult cadrul în care vei face acest gest, deoarece îi va rămâne întipărit pentru totdeauna în memorie. În plus, va fi un detaliu esențial pe care îl nu veți omite atunci când le veți povesti nepoților cum a fost. Alege locul în funcție de caracterul și de preferințele sale. Poți opta pentru un restaurant elegant cu un decor romantic sau pentru o excursie la munte ori la mare. Dacă prietena ta este o fire mai timidă și îți dorești un cadru mai intim, poți pregăti o cină la voi acasă.
  • Vestimentația. Femeile sunt foarte atente la vestimentație, așadar contează mult cu ce te îmbraci în momentul în care o să-i ceri mâna. Alege să porți un costum drăguț, de exemplu, dacă este potrivit locului în care va avea loc cererea. În felul acesta, prietena ta va simți cât de importantă este pentru tine. Doar știm bine cât timp îi ia unei femei să facă o alegere vestimentară înainte de orice ocazie specială, așadar măcar de această dată îi poți arăta că ai depus și tu un efort în acest sens.
  • Cere binecuvântarea părinților. Înainte de a face cererea în mod oficial, ar fi bine să le spui atât părinților tăi, cât și alor ei că îți dorești acest lucru. În trecut, căsătoriile erau aranjate, în general, iar fata nu avea niciun cuvânt de spus în fața părinților săi. Deși vremurile s-au schimbat, tradițiile încă sunt importante pentru anumite familii.
  • Inelul de logodnă. Nu în ultimul rând, inelul de logodnă pe care îl vei alege este un element foarte important, deoarece constituie un simbol al legământului de iubire dintre voi doi. Înainte de a alege bijuteria, ține cont de preferințele ei, de stilul care o definește și de personalitatea sa.

 

Diamantul, piatra trainică a iubirii

Dacă îți dorești să o impresionezi cu adevărat, poți opta pentru un inel de logodnă cu diamant transparent sau de culoare neagră. În mod sigur, ea va aprecia toate eforturile pe care le-ai făcut și îți va accepta cererea în căsătorie.

Dacă ai un design anume în minte, contactează un reprezentant de la E-ring.ro și arată-i o schiță (poți să o desenezi chiar tu!). Echipa E-ring va realiza o prezentare 3D a inelului pe care ți-l dorești, iar, dacă arată așa cum ți-ai imaginat, nu mai rămâne decât să îți dai OK-ul și să aștepți realizarea propriu-zisă a bijuteriei. În cel mai scurt timp posibil vei primi într-un ambalaj frumos inelul de logodnă personalizat.

Tot ce trebuie să faci este să ai grijă să ascunzi surpriza de iubita ta până la momentul respectiv. Cei de la E-ring.ro au pregătit o colecție deosebită cu inele de logodnă cu diamant din care tu să îl alegi pe cel ideal pentru partenera ta! Casă de piatră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *