Ghid fashion: cum să porți sandalele cu barete

By
0 0 0 No comments

Sezonul acesta să nu uiți de sandale!

Orice femeie ar trebui să aibă în colecția de încălțăminte cel puțin una sau două perechi de sandale care să le poată folosi primăvara și vara. Cu toate acestea trebuie să știi ce tip de sandale ți se potrivește și ce se poartă în acest sezon pantru ca tu să fii și la modă.

În acest sezon se poartă sandalele damă cu barete, ele fiind atât elegante cât și șic. Modelul clasic de sandale cu baretă la gleznă este unul dintre cele mai populare, dar sunt și multe altele spre care ar trebui să îți îndrepți atenția.

Sandalele cu barete sunt extrem de versatile și se potrivesc la numeroase tipuri de ținute. Sunt potrivite pentru multe activități (shopping, plimbări, club, cine romantice, ieșiri cu prietenele) și te vor ajuta atunci când dorești să conferi rapid un look elegant, romantic și feminin unei ținute banale.

Modele de sandale cu barete

Până și designerii de modă au pus în prim-plan sandalele cu baretă pentru acest sezon, însă dacă nu știi ce fel de sandale cu barete de damă să porți, te ajut un pic cu acest lucru. Vei vedea cât de multe ținute complementează sandalele cu baretă, ele fiind potrivite pentru orice femeie în funcție de modelul pe care îl au.

Vara: Sandale cu barete între degete

Pe timp de vară poți purta cu mare încredere o pereche de sandale cu barete între degete. Acest model se potrivește de minune la blugi lungi sau scurți și te vor ajuta să ai un look feminin și șic. Dacă nu ești o fană a încălțămintei cu barete între degete, îndreapță-ți atenția spre un alt model.

La plimbare: Sandale cu barete elastice

Când ieși la plimbare, trebuie nu doar să arăți bine, ci și să te simți extrem de confortabil. Dacă dorești să fii feminină, dar să ai parte de confort, alege să porți niște sandale joase cu barete. Acestea îți vor permite să te plimbi mai mult timp fără să îți obosească picioarele.

Dacă simți cumva că ai picioarele umflate des și sandalele clasice cu barete tind să te strângă, cel mai bine ar fi să îți cumperi o pereche de sandale cu barete elastice. Baretele elastice se vor mula după forma piciorului și vei vedea cât de bine te vei simți în timp ce le porți. Poți să alegi un model de sandale colorate, numai bune pentru zilele de primăvară și vară.

În club: Sandale cu barete până la genunchi

Cine nu a auzit de sandalele cu barete până la genunchi înseamnă că nu trăiește pe planeta aceasta! Fie că în ultimii ani le-ai văzut în pozele de pe social media, afară, la televizor sau în club, sandalele cu barete până la genunchi sunt o alegere a multor femei pe timp de vară.

Având un aspect de tip gladiator, sandalele cu barete până la genunchi pot fi purtate seara la plimbare sau când mergi în club. Se potrivesc cu pantaloni scurți, fuste pantalon, fuste sau rochii și sunt extrem de sexy. Cu toate că sunt o alegere pentru multe fete care merg în club, nu sunt cele mai confortabile alegeri pentru o seară călduroasă de dans. Ai putea să le porți când nu te miști extrem de mult.

Confort: Sandale cu o singură bretea

Probabil nu ești singura care nu agreează sandalele cu mai multe barete. Dacă faci parte din această categorie, nu îți face griji! Nu te obligă nimeni să porți ce nu îți place. O pereche de sandale cu o singură bretea ar fi recomandată pentru tine, ajutându-te să fii sexy, feminină, elegantă și să nu fii deranjată de o multitudine de barete. Sandalele cu o singură bretea sunt bune pentru oricine și pot fi o alegere bună pentru femeile ale căror picioare se umflă des. Spre deosebire de sandalele cu mai multe barete, acest model va fi mult mai lejer în purtare.

La întâlnire: Sandale cu baretă pe picior

În momentul în care te pregătești de o întâlnire romantică, trebuie musai să te încalți cu o pereche de  sandale cu barete și toc. Acest model este printre cele mai frumoase și te ajută să fii rafinată. Feminitatea îți va fi pusă în valoare și dacă vei purta o pereche de blugi skinny trei sferturi, și dacă vei avea o rochiță lejeră.

Niște sandale cu baretă pe picior sunt ideale de purtat la o rochiță vaporoasă sau la niște pantaloni care permit ca bareta să fie vizibilă. Nu trebuie să expui decât o mică parte din piciorul tău (zona gleznei ar trebui să fie la vedere) și vei căpăta un aspect sexy cât ai clipi.

Sandale cu barete încrucișate

Pentru femeile cărora le place să fie cât mai jucăușe cu ținuta lor, o pereche de sandale cu barete încrucișate este imposibil să nu existe în dulapul cu pantofi! Aceste sandale sunt potrivite pentru zilele de vară. Combină o pereche extrem de colorată de sandale cu barete încrucișate în timp ce alegi un outfit în tonuri neutre. Alege ca geanta, pălăria de soare sau alt accesoriu să se asorteze cu sandalele și vei ieși în evidență cu siguranță.

Look casual: sandale cu barete în T

Dacă nu ești o adeptă a rochiilor și fustelor, dar dorești să fii sexy, alege perechea ta preferată de blugi și combin-o cu niște sandale cu barete în T. Acest model de sandale este unul foarte frumos și se potrivește mai ales femeilor care au un picior finuț.

Baretele în T dau senzația unui picior mai lung și pot fi purtate atât la birou cât și la o ieșire în oraș. Blugii ar trebui să fie potriviți cu o cămașă albă, o iie lejeră sau un top simplu. Pe deasupra poți adăuga un blazer dacă ai parte de o zi mai răcoroasă.

Look romantic și feminin: sandale cu barete subțiri

Există multe femei care au picioarele subțirele și nu știu ce fel de sandale să poarte pentru a arăta bine, dar să li se și potrivească. Nu doar ele, dar și celelalte dame ar putea să poarte o pereche de  sandale cu baretă la gleznă în zilele când doresc să adopte un look romantic.

Bareta la gleznă emană feminitate însă nu poate fi purtată chiar de oricine. Dacă ești mai mică de înălțime sau plinuță, ar fi bine să eviți sandalele cu baretă la gleznă. Acest model de baretă taie din lungimea piciorului și te face să pari mai mică de înălțime.

Bună, eu sunt Simona, o visătoare născută şi crescută la malul Mării Negre. Blogging-ul și scrisul sunt o pasiune și o muncă de care mă ocup cu mare drag. În timpul liber îmi place să desenez, să citesc, să fac poze, să mă uit la filme, seriale și anime, să fiu inspirată de toate lucrurile pe care natura le are de oferit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *