Ii românești: ținute deosebite, autentice pentru femei frumoase

By
0 0 0 No comments

Fii unică cu îi românești tradiționale

Iile naționale românești au fost mereu una dintre piesele vestimentare care au oferit femeilor un farmec aparte, cu inspirație tradițională. Cu toate că ia tradițională era purtată de obicei în mediul rural sau de anumite sărbători românești, ea a reușit acum să intre în tendințele modei și să fie purtată acum de multe femei.

Ca să ai o ținută unică în perioadele călduroase ale anului, alege să porți ii și cămăși românești care să îți pună în valoare veselia și tinerețea. Ia românească nu doar că este la modă, dar evidențiază foarte frumos feminitatea și frumusețea tradițiilor țării noastre.

Cum porți ia românească?

Ia românească este o piesă vestimentară care poate fi potrivită extrem de ușor la numeroase ținute. Recomandate pentru primăvară și vară, orientează-te spre ii românești autentice din bumbac ce te vor răcori în momentele când soarele este prea puternic.

O ie românească poate fi purtată atât la o pereche de blugi cât și la o fustă. Poți alege o ie mai lungă, pe care să o porți pe deasupra unor blugi sau pantaloni, sau un model un pic mai scurt, ce poate fi băgat înăuntrul unor blugi cu talie înaltă. Același lucru îl poți face și cu fustele, ia fiind ușor de asortat cu multe texturi și materiale.

Dacă dorești să ai un aspect cât mai vesel și jucăuș, caută să cumperi ii care imită frumos broderiile de pe iile originale românești. Aceste detalii contează și îi aduc unei ii mai multă valoare. O astfel de ie este ideală pentru fustele din denim și pentru salopete. Vei căpăta un look feminin, vesel și confortabil instant.

Modele și prețuri

Când vine vorba de modelele de ii românești, există atât de multe din câte să alegi încât îți va fi greu să găsești din prima ia perfectă pentru tine. În primul rând trebuie să te decizi dacă dorești să cumperi o ie cu mânecă scurtă, cu mânecă trei sferturi sau cu mânecă lungă. Toate cele trei modele sunt investiții bune, atâta timp cât de asiguri că și materialul din care sunt realizate este bumbac sau inișor.

Bumbacul și inul sunt două materiale foarte bune spre care trebuie să ne orientăm în orice anotimp, mai ales vara și primăvara când ne pot proteja de transpirația excesivă, lăsându-ne corpul să respire.

După ce am găsit ii din materilale bune, ne putem documenta și de magazinele fizice sau online unde au ii românești ieftine, potrivite pentru buzunarele noastre. Apoi putem alege cu încredere modelul potrivit pentru noi, cu sau fără broderii, în funcție de ținutele pe care dorim să le creăm mai apoi.

Ii moderne potrivite pentru primăvară

Primăvara înseamnă culoare, soare și voie bună, așa că ar fi bine să putem exprima și noi acest lucru nu doar prin starea noastră de spirit ci și prin hainele pe care le purtăm. Poți fi la modă în această primăvară prin ținute lejere, comode și simple, care te vor face să fii feminină. Iile românești tradiționale îți vor oferi un aspect deosebit, indiferent de modelul pe care îl au.
Poartă o ide cu broderie florală colorată ca să fii în ton cu soarele călduros de afară. Modelele cu mânecă scurtă sau trei sferturi sunt potrivite pentru zilele călduroare, iar cele cu mânecă lungă sunt ideale pentru zilele când soarele nu dorește să renunțe deloc la ai săi dinți.

Un model modern de ie românească îl reprezintă nu doar cel cu diverse broderii ci și modelul cu manșete evazate, decupaje în zona umerilor sau de-a lungul brațului.

Ii românești stilizate

Pentru a avea o ie unică, poți apela la un cunoscător care îți poate realiza o ie românească stilizată. Dacă prețul pentru o ie stilizată pe gustul tău ți se pare prea mare, rămâi la o ie românească ieftină care poate fi la fel de frumoasă.

O ie românească ieftină poate fi de efect dacă are o broderie frumoasă, un model aparte al mânecilor, dacă este încrețită cu elastice în zone diverse (în talie, la mâneci) sau dacă are șnururi hazlii la gât, în talie sau chiar la spate.

Un model modern de ie îl reprezintă cel care are șnururi legate în formă de x pe zona brațului sau pe spate. Cu o astfel de ie vei fi la modă și te vei simți atât de confortabil încât vei dori să achiziționezi și alte modele asemănătoare!

Ii românești brodate manual

O piesă de rezistență în garderoba ta ar putea-o reprezenta o ie românească brodată manual. Cu siguranță că iile românește brodate manuala un preț mai mare, însă investiția ta va fi una bună cu siguranță.

Materialul din care este realizată o ie autentică este unul de calitate, modelul este unic iar munca din spatele broderiilor își merită toți banii. Această bluză cu specific românesc va avea o viață lungă în dulapul tău și o vei putea purta ori de câte ori dorești să ai un look comod, dar de bun gust.

Unde cauți ii românești de vânzare?

Poți crede că nu poți găsi oriunde ii românești, dar nu este așa. Întrucât popularitatea lor a crescut, vei găsi ii și cămăși românești în multe locuri. Magazinele fizice de nișă nu îți vor oferi decât modele simple de obicei, însă dacă cercetezi magazinele de cartier și târgurile cu haine românești o să ai surpriza să găsești exact ceea ce îți dorești.

În magazinele online ai o varietate mai mare de ii românești din care poți alege, iar siteuri precum Romanițe, IeNațională sau InPuff îți oferă extrem de multe modele, culori și imprimeuri de ii. Vei fi imediat cucerită de broderiile unice și de materialele de calitate. Îmbinarea dintre tradițional și modern vor face ca aceste ii să îți permită să fii unică, frumoasă și tinerească. Alege să porți haine de calitate care să ne ducă mai departe tradiția. Fii la modă cu o ie românească care te va ajuta să înțelegi ce tradiții minunate avem și că acestea ar trebui mereu puse în evidență cu fiecare ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *