Logodna, moment de cotitura – ce inel alegi?

By
0 0 0 No comments

Aproape ca orice femeie este cucerita, fara doar si poate, de o bijuterie. Mai ales cand vine vorba de un inel, toate se gandesc automat la acel inel. Pentru ca am perpetuat ideea maritisului, fiindca de mici se vizeaza mirese si asa mai departe, inelul este asteptat cu sufletul la gura. Si cand vine, e clar ca nu isi doreste sa fie dezamagita de rezultat.

Inelul de logodna este de la sine unul cu semnificatie. Si aflam din povestile de demult si prin traditiile cunoscute ca vine la pachet cu o mare responsabilitate. Aparte de ceea ce semnifica pentru viitorul vostru, este vorba si de pretuirea in sine a inelului. Nu te vei zgarci sa alegi un inel deosebit. Nu vei da inapoi in a alege ceva unic.

Desigur, sunt si realitati de luat in seama. Pare romantic sa o ceri spontan si sa ii pui pe tava realitatea, pentru a accepta mai intai conceptul in sine de logodna si viitoarea nunta, decat partea materiala. Dar, cum spuneam, inelul este semnificatia legaturii, deci nu e de ignorat.

Ce alegi? O recomandare este site-ul www.diamag.ro. Asa cum ii spune si numele, vine cu propuneri de inele cu diamant. Iata si cateva sfaturi pe care sa le pui in practica:

  • Inelul de logodna ar trebui sa fie unul din material pretios, un metal precum aurul. Dar nu te rezuma doar la atat, pentru ca si din acest punct de vedere ai mai multe optiuni. Sa fie clasicul aur galben? Poate fi aur alb sau roz, daca viitoarea doamna este de stil mai modern.

 

  • Bugetul ales variaza. Dar este de preferat sa investesti in acest tip de inel. Nu este vorba numai de imaginea in sine si de cum iti flatezi logodnica. Pana la urma trebuie si sa merite, dar un inel de genul celor din aur, cu pietre pretioase, sunt si investitii pe viitor – nu se devalorizeaza ca alte bunuri.

 

  • Pe www.diamag.ro vei gasi optiuni personalizate. Nu conteaza ca nu stii de unde sa incepi sau nu te pricepi la astfel de bijuterii: gasesti acolo informatiile de care ai nevoie cu privire la magnifica piatra, cum ar trebui sa arate. Totul tine de o combinatie de stil, de la piatra la taietura si design al inelului. In pasi simpli, gasesti pe acest site un ghid.

 

  • Mai mult decat un inel, ofera-i o poveste. Ceea ce face ca o cerere in casatorie sa fie unica tine si de emotionalul cu care vine la pachet. Asadar, ofera-i o poveste de neuitat, creaza-i o emotie unica. Fa-i pielea de gaina, cum se spune in popor. Poti sa incepi si cu un stil cat mai personalizat al inelului de logodna. Spre exemplu, graveaza-l. Ai aceasta posibilitate si pe diamag.ro. Pe acelasi site gasesti un aliat perfect al planuirii: ai transport gratuit, chiar si o cutie speciala. Redimensionare necesara? E gratuita!

Logodna poate fi considerata un moment de cotitura. Asta pentru ca inelul cu pricina impune multe alegeri. Acum este momentul lui, sa ii arate ei cat de mult inseamna pretuirea, iubirea si responsabilitatea aleasa. Un test suprem de trecut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *