Motive pentru care să porți sandale gladiator în 2017

By
0 0 0 No comments

Sandalele tip gladiator, revin în fiecare vară!

Primăvara lui 2015 a marcat începutul trendului sandalelor de tip gladiator. Acest tip de încălțăminte are, după cum zice și denumirea, un aspect care imită bine modelele gladiatorilor. Designeri importanți precum este Valentino au pornit moda sandalelor gladiator, iar de atunci, în fiecare vară, acest tip de încălțăminte revine în preferințele femeilor.

De unde poți cumpăra online sandale gladiator

Emag.ro – cel mai mare magazin online din Romania

Kalapod.ro – sandale gladiator cu prețuri începând de la 19 lei

FashionDays – sandale gladiator extrem de elegante

Chiar dacă nu mai sunt considerate la modă, sandalele tip gladiator sunt extrem de versatile și pot fi purtate la multe ținute pe timp de primăvară și vară. Sunt numeroase motive pentru care ar trebui să ai măcar o pereche de sandale de gladiator, așa că ar fi bine să începi să le afli!

Sandalele gladiator îți lasă piciorul să respire

Sandale gladiator negre
Sandale gladiator negre – Vezi detalii/pret

Un motiv foarte important pentru care ar trebui să alegi sandale de tip gladiator pentru purtarea în anotimpurile primăvara și vara o reprezintă faptul că aceste încălțări au un concept care permit piciorului să fie expus. În acest mod, picioarele tale vor lua contact cu aerul și vor respira în zilele călduroase. Poți spune adio picioarelor umflate, transpirate și căldurii pricinuite de alte încălțări.

Comode! Poți purta oriunde sandalele gladiator fără toc

Există multe modele de sandale gladiator pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când dorești să îți achiziționezi o pereche. Sandalele gladiator pe care le găsești online vin în multe modele, culori și sunt realizate din materiale diverse.

sandale gladiator calvin klein
Sandale gladiator Calvin Klein – Vezi detalii/pret
sandale gladiator argintii
Sandale gladiator argintii – Vezi detalii/pret
sandale gladiator albe
Sandale gladiator albe – Vezi detalii/pret

Tocurile joase sunt o soluție pentru momentele când trebuie să porți un toc, însă lipsa lui îți va aduce mai multă fericire picioarelor. Sunt multe sandale tip gladiator ieftine care nu sunt realizate din materiale potrivite pentru orice picior. De aceea este bine să porți sandalele prin casă înainte de a ieși cu ele afară.

Dacă ai ocazia, mai întâi probează-le în magazin și acordă atenție suprafeței pe care vei călca. Dacă simți că este prea tare și rigidă, caută o altă pereche ce îți va oferi confortul necesar. Acest sfat este bine de luat în seamă nu doar de persoanele care au des dureri de picioare, ci de orice altă femeie. În momentul în care porți niște sandale care nu sunt comode, îți pot apărea diverse dureri de picioare sau bătături și răni.

Poți fi sexy cu sandalele gladiator cu toc

Ca să fii sexy pe timp de vară, alege o pereche de sandale gladiator cu toc. Fie ele scurte sau înalte, te vor face să ai un picior de invidiat și se potrivesc de minune la fuste, rochii, pantaloni scurți sau salopete. Cu sandalele gladiator cu toc cui, ce au un model înalt, vei fi cu siguranță extrem de provocatoare și încrezătoare în tine.

sandale gladiator aurii cu toc
Sandale gladiator aurii cu toc – Vezi detalii/pret

Pentru ocaziile speciale, formale, alege niște sandale gladiator scurte cu toc. Nude, roz sau alb pot fi niște culori care să îți exprime delicatețea în timp ce ai un look prezentabil. Dacă modelul de sandale se leagă în partea de sus cu șnur, să te aștepți la multe complimente pentru alegerea pe care ai făcut-o.

Dacă preferi comoditatea, alege ca sandalele gladiator să aibă un toc lat. Dacă sunt realizate din catifea vei avea un look feminin și inocent. Poți potrivi aceste sandale cu o rochie în culori pastelate sau cu blugii tăi scurți preferați!

Sandalele gladiator lungi te fac elegantă

În ultimele veri am văzut atât de multe perechi de sandale gladiator lungi încât am senzația că există de când lumea și pământul. Unele femei au purtat sandale gladiator înalte într-un mod plăcut, combinându-le bine cu restul ținutei lor, pe când altele au eșuat atunci când le-au purtat.

sandale gladiator roz
Sandale gladiator roz – Vezi detalii/pret

Sandalele gladiator negre lungi îți pot oferi un look extrem de elegant dacă le potrivești cu gust. Alege să nu le porți cu fuste sau rochii prea scurte, mai ales dacă au toc.

Femeile care au picioarele scurte și groase ar trebui să evite acest model de sandale, întrucât nu doar că le strâng picioarele, dar le oferă un aspect inestetic, scurtându-le și mai mult din lungimea lor.

Sandale charley negre
Sandale Charley negre – Vezi detalii/pret

Sandale gladiator lungi în culori metalizate sunt extrem de potrivite pentru zilele de vară când mergi la plajă sau la plimbare. Pe timp de noapte poți purta sandalele gladiator negre. Ziua nu dau chiar așa de bine la ochi iar în același timp mai atrag și căldura!

Te vei simți confortabil cu niște sandale tip gladiator joase

Unele femei care au activitate multă, stau în picioare mult timp sau se deplasează pe distanțe mai mari, nu vor fi fane ale sandalelor tip gladiator înalte, care ar începe să devină incomode și să le strângă atunci când li se umflă picioarele.

sandale gladiator scurte
Sandale gladiator scurte – Vezi detalii/pret

Soluția pentru ele este modelul de sandale joase, care le permite să se deplaseze mult mai bine, având parte și de confort. Alege modelul fără toc pentru a te asigura că nu vei avea dureri de picioare la final de zi. Dacă ținuta îți impune cumva tocul, orientează-te spre unul lat și nu prea înalt.

sandale gladiator cu model sarpe
Sandale gladiator cu model sarpe – Vezi detalii/pret

Printre sandalele gladiator ieftine se numără sandalele gladiator joase, ele fiind prima alegere inteligentă a femeilor care doresc să se simtă bine pe timp de primăvară și vară. Femeile cu picioarele mai late nu ar trebui să fugă de aceste sandale. Există multe modele de sandale gladiator scurte care vă pot pune în evidență picioarele, eventualele imperfecțiuni fiind ascunse.

Pentru vară nu uita sa alegi modele îndrăznețe, pline de culoare, flori și alte aplicații care te vor înveseli instant.

Vei sclipi cu sandale gladiator metalizate

Anotimpurile călduroase trebuie să fie tratate cu respect, așa că se cuvinte din partea noastră să purtăm haine, încălțări și accesorii cât mai potrivite cu acestea. Pe timp de vară ne putem alege sandale gladiator aurii, ele amintind de soarele minunat al verii care strălucește cu putere.

sandale aurii cu bareta
Sandale aurii cu bareta – Vezi detalii/pret

Sandalele aurii pot fi purtate atât ziua cât și seara, însă ele vor străluci cel mai bine în lumina soarelui atunci când mergi la plajă, ieși la o plimbare sau când încerci cauți o oază de răcoare lângă un lac.

La fel de sclipitoare și căutate sunt sandalele gladiator argintii. Ele sunt recomandte mai mult pe timp de seară, când se potrivesc mai mult cu întunericul de afară. Pe timp de zi rămâi la sandalele aurii sau alte culori metalizate precum este rose gold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *