Perfecte pentru primăvară: rochiile de seară cu mânecă lungă

By
0 0 0 No comments

Odată cu sosirea primăverii ne pregătim de multe evenimente precum sunt nunțile, botezurile și alte petreceri care se organizează pe nepusă masă. Întrucât vremea este schimbătoare iar serile sunt în continuare reci, nu ne permitem să purtăm orice fel de rochie în momentul în care trebuie să mergem la o petrecere pe timp de noapte.

Rochiile de ocazie cu mânecă lungă sunt alegerea ideală, ele acoperindu-ne brațele îndeajuns de mult cât să ne fie cald. În funcție de evenimentul la care alegem să participăm, ne vom alege și modelul rochiei cu mânecă lungă, fiecare model având rostul lui.

De unde să cumperi rochii cu mânecă lungă

Ca să te asiguri că îți cumperi o rochie de seară cu mânecă lungă care să fie la modă, trebuie să studiezi un pic tendințele în modă din acest sezon. Dacă dorești să găsești rochii de seară ieftine cu mânecă lungă, trebuie să îți îndrepți atenția spre ofertele din magazine.

În magazine precum H&M, Bershka, Mohito, C&A și Stradivarius ai șanse să găsești rochii cu mânecă lungă la modă. Pe perioada reducerilor sunt multe produse de care poți profita, achiziționându-le astfel la un preț mult mai redus.

Prețurile reduse apar și în magazinele online, unde ai șanse mai mari la o gamă mai largă de produse. De multe ori există produse care sunt disponibile numai pe site-urile online, așa că dacă nu ai găsit în magazinele fizice ceea ce îți doreai, știi acum unde să cauți.
O parte dintre modelele de rochii de seară cu mânecă lungă care se găsesc online pe site-uri precum este cel de la H&M sunt la reducere. Vei fi susprinsă de modelele minunate care sunt disponibile doar pentru clienții online.

Modele de rochii de seară cu mânecă lungă

Rochiile de seară cu mânecă lungă sunt de mai multe tipuri. Nici nu îți poți imagina cât de multe modele există până când nu le sesizezi la vedetele care reușesc să le ofere de fiecare dată un alt look prin combinații sau accesorizări de invidiat.

Pentru evenimente de tipul nunților sau botezelor, poți purta o rochie de seară cu mânecă lungă care să îți pună în valoare eleganța și feminitatea. Aceste rochii pot fi realizate din catifea sau voal, și vor fi de efect dacă sunt mulate pe corp sau au pe ele aplicații prețioase.

Evidențierea taliei o veți face dacă purtați o rochie mulată pe corp, culorile închise fiind elegante și potrivite pentru femeile care vor să ascundă cele câteva kilograme în plus. Dacă sunteți mai slăbuță, o rochie vaporoasă cu mâneci lungi poate fi soluția cea mai bună. Accesorizată cum trebuie cu o curea în talie vă va oferi un aspect plăcut și tineresc.

Când considerați că picioarele dumneavoastră nu sunt punctul forte, optați pentru o rochie de ocazie lungă. Dacă este frig afară mânecile lungi ale rochiei nu vor fi singurele care să vă țină de cald. Pentru femeile finuțe, rochiile lungi mulate cu mânecă lungă vor fi nemaipomenite, atâta timp cât le vor oferi o mobilitate de mișcare. Se știe bine că la nunți și botezuri sunt destule momente când veți fi invitată la dans, așa că trebuie să luați și acest aspect în considerare.

Rochii de seară elegante

În funcție de vârsta pe care o aveți sau ceea ce doriți să exprimați, veți alege rochia ideală pentru una sau mai multe ocazii. Rochiile care au mâneci lungi mulate pe braț, oferă din primul moment o eleganță pe care alte rochii nu o au.

Neștiind ce rochie cu mâneci lungi să purtați pentru a fi cât mai elegantă, vă ofer câteva idei salvatoare la care poate nu v-ați gândit până acum.

1. Dacă vă permite silueta, optați pentru o rochie mulată.
2. Rochiile lungi oferă siluetei un aspect mai înalt, așa că alături de niște tocuri decente veți reuși să fiți elegantă.
3. Rochiile scurte sau midi oferă eleganță prin accesoriile alese cu bun gust.
4. Nu purtați multe accesorii dacă o rochie are aplicații strălucitoare. Îi veți fura din eleganță.5.
5. Accesoriile mici, dar de valoare vor face orice rochie cu mânecă lungă să fie elegantă.
6. Prindeți-vă părul într-o coadă de cal dacă sunteți mai mică de înălțime. Aceasta vă va înălța și veți părea mai înaltă în rochia cu mâneci lungi.
7. Alegeți o rochie cu un decolteu adânc, dar de bun simț. Veți simți imediat diferența când o purtați.

Feminitate și rafinament: rochii de seară din dantelă

Rochiile de seară cu mâneci lungi al cărui material principal îl reprezintă dantela sunt alegeri ideale pentru orice doamnă și domnișoară care vrea să emane feminitate si rafinament.

Veți purta o rochie de acest tip în culori deschise precum roz pal, ecru sau crem pentru a răspândi în jur tinerețe. Culorile mai închise par mai mature și scot în evidență finețea unei doamne.

Rochiile de seară lungi din dantelă sunt potrivite pentru femeile înalte sau de înălțime medie, pe când cele midi sau scurte sunt recomandate fetelor mai micuțe. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că nu puteți să purtați la nunți sau botezuri o rochie de dantelă scurtă dacă sunteți mai plinuță sau mult prea înaltă.

Rochiile de seară mai scurte din dantelă sunt mai degrabă corespunzătoare pentru o petrecere cu prietenii sau pentru o seară de dans în club.

Rochii midi cu mânecă lungă – cum le porți

Ca să fiți sigură că nu dați greș cu lungimea rochiei pe care o purtați, investiți într-o rochie midi cu mânecă lungă. Acest tip de rochie vă va păstra aparețele în limitele bunului simț, indiferent de înălțimea sau greutatea pe care o aveți.

Rochiile cu mânecă lungă din catifea

Știți foarte bine ce vâlvă s-a făcut în jurul catifelei în anul 2016. Nici în 2017 nu dăm înapoi de la minunata catifea, care se potrivește de minune la rochiile de seară pentru ocazii.

Crearea unei toalete distinse va fi extrem de ușoară cu o rochie de catifea. Se poartă numeroase culori frumoase care să vă pună în evidență calitățile. Roșul, burgundy, verdele smarald, albastrul, movul și negrul sunt cele mai căutate pentru toate doamnele și domnișoarele.

Indiferet de ce alegeți, rochia de catifea cu mâneci lungi este elegantă. Modelele mulate pe corp sunt ideale dacă aveți cum să le purtați. Vă vor evidenția talia și veți străluci într-o noapte în care vă veți bucura alături de cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *