Rochii tip sirenă. Modele, prețuri, tips & tricks

By
0 0 0 No comments

Rochiile sirenă, pentru o talie de invidiat

Anul 2017 te invită să pășești în sezonul primăvăratic purtând rochii de tip sirenă la evenimentele unde poți fi strălucitoare. Rochiile tip sirenă de seară sunt sexy și ideale pentru a-ți evidenția formele corpului. O rochie lungă de tip sirenă îți urmărește silueta de sus până jos și, în funcție de modelul acesteia, poți să ai anumite de porțiuni de piele expusă.

Rochiile stil sirenă de seară

Eleganța rochiei stil sirenă este binecunoscută așa că o rochie de acest tip este ideală pentru o ocazie formală sau pentu un banchet, majorat. Rochiile stil sirenă de seară accentuează postura feminină, oferindu-ți un aspect de invidiat, mai ales dacă ai o talie pe care ceilalți să o admire. Forma și modelul sofisticat al unei rochii de tip sirenă pentru o ocazie pornește cu modele diverse în partea de sus și se termină într-o cascadă care se mulează pe corp.

Căutând rochii tip sirenă online vei fi uimită de numeroasele modele care îți vor apărea în lista de căutări. Când ai timp să îți cauți o rochie stil sirenă, poți cerceta cu calm pe site-urile speciale dedicate doamnelor. Unele rochii tip sirenă sunt ieftine, dar prețul lor crește odată cu materialul din care sunt cofecționate sau în funcție de model. Paietele și porțiunile cu material transparent vor crește și ele prețul în unele cazuri.

Ce modele de rochie sirenă sunt la modă

Rochia sirenă lungă îți oferă o serie de modele din care să alegi. Pentru a opta pentru rochia tip sirenă perfectă, trebuie să te gândești la culoarea acesteia, la materialele din care să fie realizată și decupajele de care să dispună.

Rochiile sirenă clasice sunt încă la modă și sunt soluția ideală dacă ai și un bust care merită afișat. Aceste rochii pornesc cu un decupaj fain în jurul sânilor și se se termină la baza corpului într-un mod care să imite coada de sirenă. Poți purta orice culoare dorești, însă roșu, burgundy și negru sunt printre cele mai căutate de femeile care vor să exprime feminitatea și pasiunea.

Diavolul de la Prada: rochia tip sirenă roșie

Dacă vrei să îi dai gata pe cei din jur și să îi atragi atenția celui iubit, alege să porți o rochie de tip sirenă roșie. Vei fi invidiată chiar și de diavolul de la Prada și vei vedea cât de mult poate să te avantajeze o rochie de acest tip.

Croiul poate fi unul clasic, mai mulat sau mai evazat în partea de jos, în funcție de înălțimea pe care o ai. Femeile înalte pot abuza de un model evazat al rochiei, pe când cele minione ar trebui să nu exagereze, orientându-se mai bine spre o rochie sirenă mai mulată în partea de jos.

Roșu sau burgundy sunt două culori care exprimă pasiune, senzualitate și rafinament, așa că nu ai cum să dai greș prin purtarea unei rochii în aceste culori.

Arată ca o felină neagră purtând rochii sirenă negre

Ca să surprinzi cât mai mulți oameni și să fii elegantă, poartă o rochie de tip sirenă neagră. Negrul este bun și pentru a-ți subția talia, oferind în același timp o alură clasică sexy.

Vei arăta ca o felină în timp ce te miști și nimeni nu își va putea lua ochii de la tine. Părul îl poți purta într-un coc elegant ca să ai un aspect îngrijit sau îl poți lăsa pe spate. Câteva bucle retro te vor întoarce în altă eră în care eleganța femeilor era mult apreciată de bărbați. Mai trebuie să zâmbești și vei avea parte de o seară perfectă.

Rochii tip sirenă din dantelă

Rochiile de seară de tip sirenă din dantelă au și ele un aspect elegant, de vis. Acestea pot avea decupaje sau zone transparente care să expună porțiuni ale picioarelor sau abdomenului. Dantela este un material chic, fapt pentru care nu trebuie sa te temi când porți o rochie din dantelă.

Poți fi îndrăzneață la un banchet prin ținuta ta printr-o alegere tinerească a rochiei de tip sirenă. O rochie sirenă din dantelă formată din două piese va fi la fel de elegantă și frumoasă ca orice alt fel de rochie. Expunerea unei mici părți din abdomen te va face sexy și îți va permite să te simți mai aerisită în timpul dansului.

Rochii sirenă cu paiete

Rochiile sirenă cu paiete sunt rochii ce îți oferă strălucire atunci când participi la o ocazie specială. Alege rochiile deschise la culoare atunci când vrei paiete. Vei evita un look prea încărcat, culorile deschise fiind tinerești și plăcute în combinație cu paietele.
O rochie albă cu paiete va duce cu gândul la rochiile de mireasă. Nu te teme să porți această rochie când ai ocazia. Fiecare femeie merită să se simtă ca o prințesă din când în când. Important este să nu porți accesorii prea multe sau mari atunci când te orientezi spre rochia sirenă cu paiete.

Paietele oferă deja multă strălucire și încarcă mult aspectul vizual al rochiei, ceea ce face ca accesoriile să nu își aibă locul deloc în unele cazuri. Alege numai bijuterii fine și micuțe dacă vrei să adaugi mai mult glam ținutei.

Elegantă mereu cu rochia sirenă din catifea

Înnebunite după catifea, femeile nu vor deloc să renunțe la ea în 2017. Trebuie să recunoaștem că acest material este unul care nu ar trebui să se demodeze niciodată. O rochie sirenă din catifea este deja o piesă de rezistență în garderoba oricărei femei.

Imaginează-ți ce minunat curge pe corp o rochie din catifea. Nu doar că arată superb, ci este și extrem de confortabilă, oferindu-ți un sentiment de siguranță atunci când o porți.

Un șirag de perle la gât și niște cercei finuți cu perle te vor face cu siguranță elegantă și încrezătoare în propria ta persoană. Catifeaua neagră, burgundy și bleomarin au mereu șanse de reușită pentru o rochie cu model sirenă.

Rochiile sirenă cu trenă

În momentul în care participi la o ocazie specială, care se ține într-un local unde ținuta trebuie aleasă cu grijă, poți fi un pic inventivă cu alegerea rochiei.

O rochie sirenă este extrem de potrivită pentru un astfel de moment. Am văzut multe vedete care au pășit pe covorul roșu în rochii stil sirenă, așa că ar trebui să realizăm că aceste rochii sunt iubite de toate femeile elegante.

Ca să ai o rochie de tip sirenă de invidiat, elementul surpriză care îți lipsește este trena. Rochia sirenă cu trenă poate fi mai greu de purtat, însă ea este recomandată la evenimente și ocazii speciale, care să ne pună în evidență feminitatea și alura trupului. Mersul în această rochie devine instant unul de poveste și vei radia în timp ce pășești dintr-un loc în altul la brațul iubitului sau al unui alt gentleman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *