TU ȘTII CARE SUNT EFECTELE UNEI LENJERII SEXY?

By
0 0 0 No comments

Lenjeria sexy este una din cele mai folosite instrumente erotice în relația de cuplu. De la clasicele sutiene, până la cele mai sofisticate costume sexy și accesorii, toate au efecte puternice atât asupra bărbaților care privesc, cât și asupra femeilor care le poartă. Pe ei îi stimulează, pe ele le ajută să fie mai conștiente de propria sexualitate și mai încrezătoare în puterea de seducție pe care o posedă.

Deși în teorie pare simplu, nu orice fel de lenjerie sexy are aceste efecte. Există câteva aspecte care trebuie luate în calcul.

Mai exact:

Cum și de ce sunt bărbații stimulați de lenjeria sexy feminină? Ce efecte are lenjeria sexy asupra femeilor? Ce fel de lenjerie sexy are efectul scontat de ambele părți?

Vom aborda, pe rând, toate aceste aspecte.

DE CE SUNT ATRAȘI BĂRBAȚII DE LENJERIA SEXY?

Când vine vorba de stimulare, ideea de mister și aluzie funcționează pentru majoritatea bărbaților. Lenjeria sexy pune în evidență, în cel mai senzual mod posibil, părțile corpului care au un efect erotic. De la coapse și piept, până la gât și linia umerilor, toate pot fi adevărate afrodisiace dacă sunt puse în valoare corespunzător.

irina shayk sexy

În aceste situații, ideea de semidezbrăcat funcționează mai bine decât cea de complet dezbrăcat. Stimularea creierului și a imaginației sunt două excitante sexuale extrem de puternice pentru bărbați. În plus, faptul că femeile se pregătesc cu minuțiozitate, acordând atenție și celor mai mici detalii ale aspectului fizic, arată dorința de a petrece clipe pasionale cu bărbatul de lângă ele, ceea ce oferă greutate momentului și îl face mult mai special.

CUM STIMULEAZĂ LENJERIA SEXY BĂRBAȚII?

Felul în care lenjeria sexy stimulează apetitul sexual al bărbaților este o informație esențială pentru femeile care se hotărăsc să apeleze la astfel de instrumente erotice. Studiile arată că, în momentele intime, bărbații preferă o femeie care nu este complet dezbrăcată, în detrimentul uneia care renunță la orice fel de articol vestimentar.

Motivul: misterul și preludiul reprezintă combinația perfectă pentru bărbați. Ideea de a avea în față o femeie complet dezbrăcată este foarte incitantă, dar nu suficientă pentru o noapte cu adevărat fierbinte și pasională. Un aer enigmatic creează, fără doar și poate, o atmosferă senzuală care poate duce ambii parteneri pe culmile plăcerii.

Cum funcționează, mai exact, procesul de stimulare?

Imaginea unei femei complet dezbrăcate dezvăluie mai multe zone erogene deodată, ceea ce funcționează ca un stimulent puternic doar dacă proporțiile corpului sunt perfect armonizate într-un tot unitar extrem de sexy și senzual.

În cele mai  multe cazuri, femeile își concentrează sexualitatea doar asupra anumitor zone ale corpului, în funcție de dimensiuni și proporții. Unele au sânii mai dezvoltați, altele posteriorul sau zona coapselor. Lenjeria sexy are funcția de a evidenția, atât cât trebuie, exact aceste calități erotice ale corpului feminin.

Așadar, în funcție de modelul de lenjerie sexy, atenția bărbatului cade asupra diferitelor părți ale trupului:

  • Corsetul atrage atenția asupra sânilor
  • Costumele sexy tip BabyDoll atrag atenția asupra bustului, datorită felului în care evidențiază linia corpului
  • Costumele sexy tip Body scot în evidență, într-un mod foarte senzual, zona gâtului și a coapselor

baby doll costume

Indiferent de modelul de lenjerie sexy ales, materialele transparente adaugă întotdeauna o notă în plus de mister și feminitate.

CE EFECTE ARE LENJERIA SEXY ASUPRA FEMEILOR?

Nu trebuie să uităm că, mai întâi de toate, lenjeria sexy care stimulează simțurile bărbaților este purtată de femei, ceea ce înseamnă că dacă ele nu se simt confortabil, nu va exista nici un fel de efect erotic. Astfel de articole vestimentare își demonstrează utilitatea doar dacă cea care le poartă este în acord deplin cu acest lucru.

Dincolo de stimularea la nivel vizual, cel mai puternic efect îl au încrederea în propria sexualitatea și conștientizarea puterii de seducție pe care femeile le capătă purtând lenjeria sexy. O femeie sigură pe ea, care-și cunoaște atuurile și știe cum să le pună în practică va stârni întotdeauna imaginația și pasiunea unui bărbat. În nici un caz nu este o opțiune ca lenjeria sexy să fie purtată doar de dragul bărbatului. Dacă cea care o îmbracă nu se simte cu adevărat sexy și seducătoare.

Așadar, doamnelor, când vreți să cumpărați câteva piese sexy, nu vă preocupați atât de mult de cum arată, ci concentrați-vă atenția asupra  felului în care vă face să vă simțiți.

Și, din categoria sfaturi utile…

Bărbaților le place să vadă ceea ce nu aveți în garderoba de zi cu zi: sutiene, bretele, jartiere, dresuri – toate sunt adevărate stimulente vizuale pentru ei. Oferta sex shop-urilor este destul de bogată, așa că sigur veți găsi ceva care să vi se potrivească și să vă facă vă să simțiți ca o adevărată zeiță a plăcerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *