Ușile de interior ale anului 2018

By on September 23, 2018
0 0 0 No comments

Tendințele și moda trec, dar un lucru este cert: ușile și ferestrele rămân indispensabile într-o casă! Dacă ești în plin proces de planificare a renovării casei sau intenționezi să îți construiești o casă nouă, informațiile de mai jos te vor ajuta să afli ultimele tendințe în materie de uși de interior.

Ușile vitrate

Pentru anul 2018-2019 cele mai populare uși interior continuă să rămână ușile contemporane din sticlă, fie ea sablată, fie mată, fie chiar transparentă. De asemenea, se poate opta în continuare pentru uși din lemn, un stil mereu clasic, câtă vreme alegerea este în acord cu designul întregii case.

Ușile statement, colorate

Un alt stil popular în 2018, care se pare că va rămâne în tendințe și în prima parte a lui 2019, cel puțin, sunt ușile mai îndrăznețe, mai colorate, cu forme geometrice, linii curate, texturi simple și panouri plate, sau chiar cu panouri vitrate, atunci când se dorește pătrunderea luminii naturale dintr-un spațiu în altul. Pentru a avea o imagine cât mai clară a celor mai populare modele de uși de interior pentru anul acesta, poți consulta oferta celor de la Rom Decor, care îți va permite să intri într-un univers sofisticat al ușilor de interior moderne și calitative la preț extrem de convenabil.

Mai mult ca niciodată, ușile de interior tind să devină un element statement și puncte focale, care fac un interior să pară cu totul special. Nu numai culoarea ușilor este cea care le face să iasă în evidență, ci și stilul, unele dintre ușile favorite ale acestui an fiind cele duble. Alege uși duble gri deschis sau taupe, într-o cameră cu pereți complet albi și design minimalist și vei obține un efect spectaculos.

Ușile negre

Un trend aparte în 2018 sunt ușile de interior negre, care adaugă o notă de nou și de incitant unor interioare minimaliste sau care pot părea chiar banale pentru unii. Deși e posibil ca ușile negre să te ducă cu gândul la un stil gotic și greoi pentru o încăpere sau chiar pentru o casă, asortarea acestor uși la interioarele casei tale adaugă o notă specială de eleganță.

Sigur că e greu să treci dintr-o dată de la o casă cu uși de interior clasice, din lemn natur, sau de la uși de interior albe, la uși negre, însă există câteva motive care te vor face să nu reziști tentației.

Ușile negre arată sofisticat, dar nu în modul acela demodat, ci într-un mod foarte cool. Albul și lemnul natur au și ele șarmul lor de netăgăduit, dar o casă cu uși negre demonstrează o aplecare aparte către fashion.

De asemenea, ușile negre sprijină și alte elemente negre din casă, fără să creeze o estetică monocromă. Iar dacă este să ne referim la avantaje de natură practică, nu mai trebuie să spunem că ascund mai bine murdăria și defectele apărute în timp și că reușesc, de asemenea, să creeze zone cu o autoritate mai mare în ansamblul casei. Iar ca valoare a banilor investiți, o ușă ieftină de interior poate părea mult mai scumpă și mai bine finisată atunci când optăm pentru culoarea negru.

Dacă ți-e teamă să abordezi un negru plin, poți opta și pentru un gri închis, aproape negru, mai difuz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *