Alegerea unei rochii de mireasă

By on October 31, 2018
0 0 0 No comments

Încă din copilărie, visăm la ziua în care ne vom uni destinele cu cel pe care îl iubim, imaginându-ne cum va arăta rochia de mireasă pe care o vom purta în ziua cea specială.

În condițiile în care piața de specialitate oferă o diversitate de modele de rochii deosebite, alegerea unei rochii de mireasă devine o adevărată provocare pentru multe dintre noi.

Fiind vorba despre o zi cu o semnificație aparte, femeile sunt interesate de modul în care arată și își doresc să se simte ca niște prințese.

Alegerea unei rochii ar trebui să se facă în funcție de personalitatea fiecărei femei, astfel că, în timp ce unele preferă rochiile de mireasă simple, altele apreciază rochiile de mireasă deosebite, cu un design sofisticat.

Tipuri de rochii de mireasă

Multe dintre noi se simt adesea copleșite de diversitatea rochiilor de mireasă existente pe piață, fiind tentate de multe ori să aleagă în funcție de prețuri, fără a ține cont neapărat de calitatea materialelor.

Magazinele specializate vor avea mereu oferte variate de rochii de mireasă deosebite la prețuri competitive, așadar cele interesate vor găsi rochia mult visată. Pentru a alege un model care să îți scoată în evidență atuurile, va trebui să probezi mai multe rochii de mireasă.

Iată care sunt cele mai populare tipuri de rochii de mireasă care te-ar putea determina să faci o alegere inspirată:

  • Rochia de mireasă de tip „prințesăʺ

Ocupând un loc fruntaș în topul preferințelor designerilor care au căutat mereu  forme creative de a pune în valoare feminitatea, respectând totodată canoanele clasice, rochia de tip prințesă este apreciată de multe femei. Corsetul creează un efect de subțiere și poate masca problema kilogramelor în plus, a abdomenului nu tocmai bine lucrat și a coapselor voluptoase.

  • Rochia de mireasă în linie de „Aʺ

Cele care sunt mignone pot opta pentru un model rafinat ce are fusta în forma literei A – astfel, partea de sus este mulată, iar pe măsură ce coboară, se amplifică tot mai mult începând din zona taliei. Astfel, bustul și umerii sunt puse în valoare de croială, iar rochia de mireasă în linie de „Aʺ este o alegere excelentă și pentru femeile care nu au o talie zveltă.

  • Rochia de mireasă de tip Empire

Persoanele care sunt înalte, au umerii lați și sâni de dimenisiuni mici pot opta pentru un astfel de model. Empire e un tip de rochie regală, cu talia ridicată care vine imediat sub sâni, astfel fusta lejeră nu este foarte largă și cade drept, dar există, însă, și modele în care fusta se lărgește în partea inferioară.

  • Rochia de mireasă de tip sirenă

Un alt model de rochie de mireasă pe care îl preferă viitoarele soții este cel de tip sirenă, fiind foarte elegant, special și mai sofisticat. Rochia este ideală atât pentru miresele mici de statură, cât și pentru cele înalte. Având o croială care subțiază talia, se potrivește de minune femeilor care au o greutate mai mare deoarece îi pun în valoare toate atuurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *