Ce ţinute office se mai poartă toamna aceasta?

By on September 18, 2016
0 0 0 No comments

Iar s-a terminat perioada mult plăcută a concediului şi trebuie să te întorci înapoi la muncă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să o faci într-un mod neinspirat ci ar trebui să ţii cont de tendinţele din toamna aceasta. Precum ştii, imaginea contează foarte mult şi nu ai vrea să rişti purtând la serviciu haine demodate sau care pur şi simplu nu mai sunt în pas cu moda.

În această toamnă se poartă culorile puternice, precum verde, lila sau roz. De asmenea, în toamna lui 2012 merg atât imprimeurile florale cât şi dungile sau bulinele. Bineînţeles însă că nu trebuie să fie prea stridente şi, având în vedere că prestezi o muncă de birou, cel mai bine e să alegi culori care să nu te bată prea mult la ochi.

Ţinuta office de la A la Z

Cel mai bine la o ţinută office merg o pereche de pantofi cu toc sau nişte sandale simple, de preferat de culoare maro. De asemenea, poşeta poţi să o asortezi cu încălţămintea. Ţine minte însă că indicat este să alegi o poşetă care să nu fie nici prea mare, nici prea mică. În cazul în care e prea mică nu vei avea loc pentru toate lucrurile de care ai nevoie, iar o poşetă mare te poate face să arăţi caraghios.

Fusta sau pantaloni?

Dacă nu te poţi decide ce să alegi dintre o fustă sau o pereche de pantaloni, noi îţi dăm soluţia. Poartă-le pe amândouă, să nu intri în sobrietate. Reţine însă că toamna aceasta merg de minune pantalonii bufanţi, cu talie joasă şi pliuri în zona buzunarelor. De asemnea, pentru zilele în care vrei să porţi o fustă, noi îţi recomandăm să foloseşti una neagră, de mărime medie.

Pentru zilele mai speciale, te poţi îmbrăca cu o rochie elegantă din jerse, cu mâneci trei sferturi, ce îţi va conferi un aer aparte şi cu care vei atrage invidia multor colege de serviciu.

Cele mai draguțe bluzițe office de purtat la serviciu

Dacă te-ai săturat deja de cămăşile clasice, te anunţăm că toamna aceasta se poartă bluzele cu dantelă şi imprimeuri. Fie că preferi imprimeurile florale, sau, din contră, îţi plac dungile, de acum poţi să atârni în cui cămaşa albă din bumbac pe care deja o urăşti şi să îmbraci cu încredere, de exemplu, o bluză din voal, cu decolteu.

Cum să îți accesorizezi ținuta office?

Ca şi până acum, şi în toamna lui 2012 sunt preferate bijuteriile fine, din aur sau argint în cazul cerceilor. Iar dacă ne-ai ascultat sfatul şi ai înlocuit cămaşa cu o bluză, poţi asorta cu hainele tale şi un colier de pietre semipreţioase.

Ţine minte însă că atunci când îţi alegi ţinuta office, nu este bine nu exagerezi foarte mult şi să te laşi dusă de val deoarece este ştiut faptul că atmosfera într-un birou este mai conservatoare şi, deci, nu ai vrea să faci notă discordantă. Acestea fiind zise aşteptăm şi părerea ta şi suntem foarte curioşi să aflăm cum te vei îmbrăca toamna aceasta şi care sunt ţinutele tale office preferate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *