Cea mai bună perie de îndreptat părul. Iată care sunt cele mai populare modele

By on June 3, 2020
0 0 0 No comments

Peria electrică de îndreptat părul: soluția salvatoare pentru un păr rebel

Aranjarea părului este un pas important în rutina de frumusețe a unei femei. Uneori poate fi obositor să mergi la salon pentru a-ți cuminți aspectul rebel al părului sau să folosești o grămadă de produse pentru ca părul tău să fie cât mai neted și drept.

Oare care este soluția pentru ca tu să poți obține un păr drept în timp record? O perie electrică de îndreptat părul este fix cea mai bună recomandare pentru tine. Dacă ai părul rebel, simți că nu ți se aranjează și vrei ca toate firele tale să stea la locul lor și să obții o coafură dreaptă, apelează cu încredere la o perie de îndreptat părul.

De unde poți cumpăra cea mai bună perie termică pentru îndreptarea părului:

De ce să alegi o perie de îndreptat părul

Ca să poți să îți alegi o perie de îndreptat părul, trebuie mai întâi să îi cunoști avantajele. Nu contează ce tip de păr ai pentru că o perie electrică de păr este utilă în multe situații. Principalele beneficii de care se va bucura părul tău sunt următoarele:

  • un păr mai drept;
  • scapi de firele rebele;
  • stilizezi părul în timp rapid;
  • părul își recapătă stralucirea;
  • firele de păr vor fi mult mai mătăsoase la atingere;
  • peria de păr este o bună înlocuitoare a plăcii de păr dacă ai un păr normal-mediu;
  • se folosește extrem de ușor.

Care sunt cele mai populare modele de perii electrice pentru îndreptat părul

perie electrica indreptat parul rowenta

Perie electrică ionică pentru îndreptat părul Rowenta Power Straight – vezi detalii/preț

perie indreptat parul babybliss

Perie electrică pentru îndreptat părul BaByliss Liss Brush 3D HSB100E – vezi detalii/preț

perie termica par drept phillips

Perie termică păr drept Philips StyleCare Essential – vezi detalii/preț

perie electrica rotunda pentru indreptat parul

Perie electrică rotundă pentru îndreptat părul Bellissima My Pro Magic – vezi detalii/preț

Procesul de folosire a periei termice de îndreptat părul

Este recomandat ca o perie de îndreptat părul să fie folosită pe părul semi-uscat, pentru ca rezultatele să fie cât mai vizibile. Imediat după baie, îți usuci un pic părul și mai apoi pui peria de îndreptat în funcțiune.

Ea va usca părul în timp ce îl va îndrepta într-un mod foarte ușor. Pur și simplu îți piepteni părul în timp ce acesta se va îndrepta! 

Cele mai bune perii de îndreptat părul

Pentru ca tu să te orientezi spre modelul de perie care ți se potrivește mai bine, am pregătit o listă a celor mai bune și populare perii electrice de îndreptat părul. Foarte multe branduri cunoscute au apelat la tehnologii inovative care să facă procesul de îndreptare a părului cât mai sănătos și tu să te poți bucura de un păr drept și strălucitor.

Perie de îndreptat părul Rowenta CF5712 cu înveliș ceramic și ioni

Dacă dorești să ai parte de îndreptarea perfectă a părului și de un aspect strălucitor, alege peria de îndreptat părul Rowenta Instant Straight care îți face părul de vis printr-o simplă mișcare.

perie indreptat parul rowentaPerie de îndreptat părul Rowenta CF5712 cu înveliș ceramic și ioni – vezi detalii/preț

Această perie ajută la perierea și întinderea părului într-un mod rapid. Este perfectă pentru o utilizare de la o zi la alta, deoarece are un înveliș ceramic ce oferă un efect natural de îndreptare și ajută la protejarea părului.

Generatorul de ioni este extrem de benefic pentru ca tu să ai un păr neted și plin de strălucire iar efectul de păr electrizat va dispărea.

Peria este extrem de ușor de folosit iar ecranul digital te ajută să vezi momentul potrivit de utilizare. Cu temperatura optimă de 210°C poți să îndrepți părul ușor în propriul cămin, fără să faci dumuri la saloanele profesionale.

Perie de îndreptat părul BaByliss Liss Brush 3D HSB100E cu ionizare

Un model extrem de popular, peria electrică de îndreptat părul Liss Brush 3D te ajută să piepteni ușor părul, fără să îl deteriorezi. Cu o combinație unică de 126 peri pentru o îndreptare rapidă, această perie îi conferă părului tău elasticitate și un luciu natural.

perie indreptat parul babybliss liss

Perie de îndreptat părul BaByliss Liss Brush 3D HSB100E cu ionizare – vezi detalii/preț

Cu 3 tipuri de peri, peria ridică firele de păr de la rădăcină și aplică blând căldură pe fiecare șuviță care este separată cu ajutorul perilor din plastic. Perii din silicon ajută la descurcarea părului iar perii cu înveliș ceramic ajută ca părul tău să rămână drept pentru o perioadă lungă de timp.

Indicatorul LED te ajută să programezi ușor peria de păr și poți seta temperatura (160°C, 190°C și 200°C) în funcție de tipul de păr.

Generatorii de ioni, în număr de doi, vor asigura protecția părului tău, rezultatul final fiind plin de strălucire și poți spune adio părului frizat. Căldura emisă de perie este distribuită omogen cu ajutorul sistemului de încălzire ceramic, așa că părul tău se bucură de o îndreptare perfectă.

Ultimul aspect care fac din această perie una populară și apreciată este designul ei dreptunghiular, care ajută la o îndreptare mai bună, comparativ cu modelele ovalizate.

Perie de îndreptat părul Remington Keratin Protect CB7480 cu înveliș ceramic argintiu

Brandul Remington propune și peria de îndreptat CB7480 care te ajută să obții un păr drept și neted în câteva minute. Combinația dintre o perie și o placă de păr într-un singur produs inovativ este pe placul tuturor femeilor, rezultatele finale fiind de invidiat.

perie indreptat parul remington keratin protect

Perie de îndreptat părul Remington Keratin Protect CB7480 cu invelis ceramic argintiu – vezi detalii/preț

Poți avea un păr drept oricând dorești și vei păstra și volumul natural al părului tău, aspectul fiind unul natural.

Cu ajutorul învelișului ceramic cu efect antistatic, această perie electrică de îndreptat părul reduce efectul static din șuvițe iar pieptănarea și îndreptarea părului este ușoară și nedureroasă. Vei economisi mult timp dacă apelezi la această perie de îndreptat părul și îți va fi ușor să setezi temperatura care ți se potrivește. Nu mai trebuie să mergi la salon pentru a avea o coafură simplă și de invidiat!

Perie de îndreptat părul Philips ProCare Airstyler HB8656/00 cu aer

perie indreptat parul phillips

Perie de îndreptat părul Philips ProCare Airstyler HB8656/00 cu aer cald – vezi detalii/preț

Peria de îndreptat părul Philips ProCare Airstyler este ideală pentru gemeile care doresc uscarea și îndreptarea părului într-un mod profesionist și simplu. Peria termică este un instrument de coafat pentru a crea mai multe stiluri de păr și ajută ca părul tău să fie plin de volum și strălucire.

Această perie este una retractabilă așa că prin acționarea unui buton special, perii se retrag în perie iar tu poți scoate cu ușurință insturmentul de coafat din păr.

Cu tratamentul ionic, părul tău va fi protejat și nu se va mai electriza, ci chiar va fi tratat iar cuticulele părului vor fi netezite, strălucirea lui intensificându-se.

Perie electrica pentru indreptat parul Trisa Straightener Smooth Ceramic 

Brandul Trisa pune accent pe produse de calitate, extrem de benefice pentru părul doamnelor și domnișoarelor. Fie că este vorba de produsele cosmetice sau cele de styling, poți avea încredere în Trisa Straightener Smooth Ceramic.

perie indreptat parul trisa

Perie electrica pentru indreptat parul Trisa Straightener Smooth Ceramic 1310.42 – vezi detalii/preț

Peria de îndreptat părul Trisa Straightener Smooth Ceramic cu ioni îți va îndrepta părul și acesta va deveni fin ca mătasea și plin de volum.

Tehnologia acestei perii de păr este cu radiație în inraroșu care acționează delicat, protejează și hrănește firul de păr în timp ce elimină aspectul de păr frizat.

Pentru a utiliza produsul trebuie să urmezi niște pași extrem de simpli. Părul trebuie să fie curat, spălat și uscat. Nu se va folosi pe părul ud. Se vor lua șuvițe mici pe care le îndrepți pornind de la rădăcini către vârfuri. Procesul se repetă pentru tot părul, fie pe deasupra, fie pe dedesubt pentru a crea mai mult volum.

Perie de îndreptat părul Bellissima My Pro Magic Straight Brush PB11 100

perie indreptat parul bellissima

Perie de îndreptat părul Bellissima My Pro Magic Straight Brush PB11 100 – vezi detalii/preț

Dacă îți dorești o îndreptare rapidă și ușoară, peria termică inovativă Bellissima My Pro Magic Straight Brush va face ca părul tău să capete un luciu natural și să fie mult mai elastic. Poziția perilor permite distribuirea uniformă a căldurii așa că rezultatul final va fi un păr strălucitor și protejat.

Secretul acestui produs de coafat îl reprezintă 3 tipuri de peri speciali fiecare cu un rol bine determinat: separarea șuvițelor, descurcarea părului, îndreptarea părului pe o perioadă îndelungată. Ce femeie nu și-ar dori un păr drept pentru cât mai mult timp?

 Dacă te-ai săturat de aspectul electrizat, lipsit de volum al părului tău și firele rebele nu îți dau pace, ar trebui să îți îndrepți atenția către o perie de îndreptat părul. Aceasta te va ajuta să ai rezultate de excepție într-un timp scurt, fără să te chinui. Mișcarea simplă de a pieptăna părul în timp ce îl îndrepți va fi extrem de plăcută și relaxantă iar tu vei obține un păr drept, strălucitor și frumos în timp record!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *