Despre noi

despre noiCumpărăturile online nu mai sunt demult o necunoscută pentru publicul larg, chiar și în România. De fapt, potrivit celor mai recente statistici, peste jumătate dintre români fac cumpărături online cel puțin o dată pe lună. În cifre, acest lucru înseamnă că doar în anul 2019, în țara noastră s-au făcut cumpărături online de peste 4,3 miliarde de euro, în creștere cu 20% față de 2018.

Mai mult decât atât, „în ceea ce privește comportamentul în mediul online, cei mai pasionați cumpărători sunt cei care iubesc shoppingul în general, nu neapărat obiceiul de a cumpăra online” – spun studiile GPEC, cele mai relevante atunci când vine vorba despre piața de e-Commerce din țara noastră.

Iar nișa de FASHION a fost, este și va rămâne printre cele mai competitive. Astfel, misiunea fashionbest.ro este aceea de a vă ajuta să găsiți cele mai bune produse indiferent de categoria din care ele fac parte, și – de ce nu? – să beneficiați de cele mai bune oferte de preț. 

Chiar dacă știm că nu este o misiune ușoară, numărul comercianților online activi, din România, ridicându-se la peste 20.000, site-ul nostru își propune să redea, prin articolele publicate, cele mai documentate selecții de produse, la cel mai bun raport calitate-preț.

Nu în ultimul rând, ne dorim ca articolele FASHION BEST să vă faciliteze găsirea cu ușurință a celor mai bune produse de îmbrăcăminte și încălțăminte, indiferent de tendințe și de sezon, însă vă oferă selecții și sfaturi la fel de utile și din domenii precum make-up, îngrijire personală, psihologie și sănătate. Astfel, sperăm ca blogul fashionbest.ro să contribuie la crearea tuturor condițiilor necesare shoppingului online – atât în privința siguranței, cât și în privința plăcerii de a face cumpărături!

Pentru a ne îmbunătăți în mod constant conținutul, vă invităm să ne sugerați idei de articole pe care v-ar plăcea să le citiți, astfel încât să abordăm subiecte cât mai variate!