Geanta din piele – varianta perfectă pentru laptop

By on October 19, 2018
0 0 0 No comments

În urmă cu aproximativ 5 ani dacă i-a fi spus unei prietene că ești într-o cafenea, ar fi crezut probabil că îți bei cafeaua în compania unui coleg sau a unei alte prietene. Însă odată cu transformările continue din societate și cu trecerea către un om actual mult mai activ și mai versatil, foarte multe dintre birourile tradiționale “se mută” astăzi în cafenele sau în spații open din mall-uri.

Datorită laptopurilor și gadgeturilor dintre cele mai performante, astăzi mulți dintre noi ne facem treaba nu dintr-un birou clasic, închiși între patru pereți, ci dintr-un spațiu public unde putem în același timp să avem și întâlniri și să lucrăm într-un mod mai relaxat.
Odată cu această versatilitate, însă, ne vedem nevoiți să adaptăm și soluțiile de transport al obiectelor necesare pentru biroul nostru mobil. Iar asta face ca geanta laptop într-o reinventare modernă și stilată să revină în forță.

Departe de servietele clasice și monotone pentru laptop, gențile de laptop contemporane, cu catarame, fermoare și curele, pe care le poți adapta unei ținute casual elegant atunci când mergi la birou sau la întâlniri sunt un must have pentru orice femeie activă.

Avantajele genții de laptop moderne

Atunci când nu vrei să porți servietele clasice, cea mai bună variantă de genți damă sunt gențile fine și moderne pentru laptop. Atu-urile acestui tip de geantă țin de dimensiunile mari, de forma rectangulară, precum și de capacitatea mare de distribuire a greutății.

În plus, modelele cu mai multe compartimente sunt ideale pentru adăugarea accesoriilor necesare pentru un birou mobil (căști, încărcător, back-up pentru baterie, mouse, etc).

Materialul

Absolut obligatoriu înainte de a porni la cumpărături, este să știi că materialul pe care îl alegi pentru o geantă damă în care vei dori să transporți de cele mai multe ori laptopul, va trebui să fie unul dintre cele mai rezistente.

Deși pe piață există genți de laptop din materiale precum pânză, nylon sau doc, de ce să îți bați capul cu alte variante, când poți opta direct pentru varianta 100% calitativă și rezistentă care este geanta din piele.

Până la urmă este un serviciu pe care ți-l faci ție însăți, pentru că dincolo de calitate, o geantă de piele înseamnă și durabilitate și longevitate. Astfel, poți alege poșete damă pentru laptop care să dureze generații întregi dacă sunt îngriite în mod corespunzător și nu sunt încărcate cu suprasarcini.  

Aspectul urban, clasic și profesional

Dincolo de avantajele ce țin de funcționalitate, gențile moderne de laptop, din piele, au și avantaje estetice importante. Astfel, atunci când nu vrei să arăți ca un elev de liceu care își îndeasă caietele studențești în ghiozdane de pânză, ci vrei un look stilat și matur, aceasta este alegerea ideală.

Există genți actuale pentru laptop, gândite special pentru femei, cu linii fine și delicate și piele subțire și moale și culori foarte variate, care pot fi adaptate ținutelor de zi, pentru că departe de a fi doar un accesoriu util, gențile pentru laptop sunt și un accesoriu feminin ce imprimă stil și personalitate unei ținute de birou sau uneia aleasă pentru o întâlnire de business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *