Pantofii perfecți de Revelion. Modele, preturi, sfaturi esentiale

By on December 8, 2016
0 0 0 No comments

Se apropie sărbătorile de iarnă cu pași repezi și toată lumea intră în febra cumpărăturilor. Liste lungi de cumpărături așteaptă să fie bifate. Ingrediente pentru mâncăruri alese, decorațiuni pentru casă, haine groase pentru mers la munte, globuri și beteală pentru brad și desigur, ținutele pentru serile speciale care urmează.

Ținuta pentru cea mai festivă noapte a anului

Revelionul este de departe una dintre cele mai festive nopți ale anului. Fiecare dintre noi ne dorim să fim cât mai eleganți și cât mai frumoși, astfel încât anul nou să ne prindă în cea mai bună formă. Desigur că aceasta este de obicei mai mult gria doamnelor și a domnișoarelor. Ele își doresc ținuta perfectă, machiajul perfect, coafura minunată și normal, pantofii pentru noaptea de Revelion trebuie să fie și ei minunați pentru a întregi imaginea.

Prima grijă este rochia care să se potrivească perfect cu ceea ce visam noi pentru petrecerea de Revelion, dar pantofii nu trebuie nici ei lăsați în plan secund. Unele dintre noi preferăm ca prima dată să cumpărăm pantofii și mai apoi să găsim rochia care să se potrivească cu aceștia. Alte doamne preferă să aibă prima data ținuta, ca mai apoi să poată găsi modelul de pantofi pentru noaptea de Revelion, care să pună punctul pe i atunci când vine vorba de noaptea dintre ani.

Ce pantofi se poarta de Revelion?

Atunci când dorim să atragem toate privirile atunci când intrăm într-o încăpere, trebuie, desigur, să avem toată ținuta în pas cu moda. Doamnele care preferă să păstreze un iz mai casual, sau mai clasic, nu vor apela la trenduri ci vor ține cont de propriile păreri și de confortul său. Dar știm cu toții că orice femeie, măcar o dată își dorește să se îmbrace ca la carte. Când vine vorba de pantofii de damă pentru Revelion acest lucru nu trebuie scăpat din vedere.

Pantofii, la prima vedere, par doar niște piese care întregesc un puzzle. Nu par foarte sofisticați, cel puțin din punctul de vedere al unui bărbat. Noi, femeile, știm cât de greu e să găsim perechea de pantofi perfectă pentru fiecare ocazie.  

Pentru noaptea dintre ani se obtează, de obicei, pentru pantofi eleganți, cu toc, cât mai stilați și mai finuți. Indiferent dacă sunt simpli, într-o singură culoare, sau cu pietricele aplicate, din piele sau din catifea, pantoful trebuie să sublinieze foarte bine linia piciorului și să întregească, așa cum am mai spus, puzzle-ul pe care îl reprezintă ținuta per ansamblu.  

Cum îți alegi pantofii pentru noaptea de Revelion?

Aceasta este o întrebare la care se răspunde extrem de subiectiv. Fiecare femeie știe exact ce nevoie are și ce pantofi își dorește. Desigur că putem alege pantofii în funcție de ținuta pe care o avem: de culoarea acesteia, de material, de locul unde vom merge pentru a petrece noaptea de Revelion, etc. Desigur că putem alege prima dată pantofii. Asta în funcție de ce ne dorim. Poate am văzut acum câteva săptămâni într-un magazin, o pereche de pantofi pe care ne-o dorim enorm. Acum e momentul să îi cumpărăm. Cu siguranță vom găsi apoi o ținută care să se potrivească. Confortul este un alt crieteriu după care putem alege încălțămintea. Degeaba sunt pantofii superbi în vitrină dacă în picior nu se simt confortabil. Trebuie să ne gândim că vom sta o noapte întreagă încălțate cu ei.

Prețul este un alt factor care influențează alegerea pantofilor pentru Revelion, în unele cazuri. Aici depinde strict de fiecare persoană și de bugetul pe care și l-a alocat cumpărăturilor pentru ținuta de Revelion. De preferat ar fi să studiem un pic piața înainte de a lua o decizie pentru că prețurile pot varia foarte mult de la un magazin la altul.

Cum sa asortezi pantofii de Revelion?

Pantofii pentru Revelion îi asortăm după bunul nostru plac. Majoritatea doamnelor asortează pantofii cu ținuta. Există o mulțime variante pe care le avem la dispoziție atunci când vine vorba de încălțămintea pentru petrecerea de Revelion.

La o rochie mai subțire, mai vaporoasă, pentru doamnele care își petrec noaptea dintre ani la o petrecere cu prietenii, sau cu familia, pot alege o pereche de sandale sau pantofi de Revelion. Ceva nu foarte încărcat, comod, astfel încât să nu simtă nici un disconfort pe tot parcursul petrecerii. Sandalele pot fi și ele mai elegante, mai casual, mai încărcate sau mai simple. Un model foarte frumos pentru noaptea de revelion ar fi o pereche de sandale negre cu două baretuțe simple. Model frumos, extrem de elegant, dar simplu și feminin în același timp.

Pentru cele care aleg să meargă la un restaurant mai select, pantofii stiletto de Revelion ar fi o idee foarte bună. Sunt simpli, eleganți, dau un aer curat și aerisit ținutei. Aceștia se găsesc într-o mulțime de culori, cu imprimeuri sau fără, asigură același efect și pot pune într-o lumină foarte bună persoana care alege să îi poarte. În ciuda formei ușor ascuțită și a tocului destul de înalt, acești pantofi sunt extrem de comozi și garantează faptul că vă puteți distra și dansa toată noaptea fără grija că vă vor durea picioarele.

Pantofii pe care alegem să îi purtăm în noaptea de Revelion nu îi asortăm doar ținutei ci și locului unde mergem. Dacă ne petrecem noaptea de Revelion la munte, sau într-un loc mai rece, atunci putem alege între pantofi sau cizme pentru Revelion. Pantofii decupați pentru noaptea de Revelion petrecută undeva afara, sau la munte, sigur nu vor fi cea mai bună decizie. Și cizmele pot fi foarte elegante și dacă se asortează și ținutei, cu atât mai bine. Aceastea pot fi și mult mai comode decât o pereche de pantofi cu tocul de 15cm, de exemplu.

În concluzie, perechea potrivită de pantofi cu care puteți păși liniștite în Noul An sunt aceia în care vă simțiți voi cel mai bine. Trebuie, în primul rând, să fie comozi pentru a putea rezista toată noaptea încălțată cu ei, și în al doilea rând să fie pe placul vostru și să se potrivească perfect atât cu ținuta cât și cu locul în care alegeți să vă petreceți trecerea în Noul An.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *